Григорова атакува победата на Терзиев, като твърди че има сериозни

...
Григорова атакува победата на Терзиев, като твърди че има сериозни
Коментари Харесай

Ваня Григорова атакува победата на Терзиев в София в съда

Григорова нападна успеха на Терзиев, като твърди че има съществени разминавания сред фактически подадените гласове и регистрираните в протоколите на секционните изборни комисии.

 

Разликата сред двамата беше под 5000 гласа.

 

Вчета в Столичната община, където още веднъж не беше определен ръководител на СОС, Григорова разгласи:

 

" Имаме монопол на национално и локално ниво и безумен блян да се оглави общинския съвет. При този фрагментиран СОС и ниската изборна интензивност функциите би трябвало да бъдат разпределени, ние да получим председателското място ".

 

По думите ѝ " Продължаваме промяната - Демократична България " поддържат настояването им да се върнат комуналните услуги в общински ръце, само че не в този момент.

 

" Когато ние споделяме, че това би трябвало да се случи допустимо най-скоро, насреща ни отвръщат, че занапред би трябвало да построяваме потенциал ", уточни още тя. По думите ѝ сдруженията на градския превоз не би трябвало да бъдат обединени в едно, защото това ще породи безпределно доста проблеми. " По тази логиката би трябвало да обединим градския превоз със сметопочистването и него с ВиК, всяко сдружение си има специфики и друга процедура, по която се ремонтира преносимият състав ", разяснява Григорова.

Тя твърди още, че съгласно изборното законодателство не съществува хипотезата, " оповестена от съперниците ѝ ", че в случай че до 3 месеца не бъде определен ръководител, се минава към нови избори за общински съветници.

По думите ѝ пред СОС не стои хипотезата най-възрастният общински консултант, ръководещи първото съвещание, Грети Стефанова, да заеме председателския пост за непрекъснато.

" Опасявам се че госпожа Стефанова няма опция да управлява. Това е човек, който е бил общински консултант и не знае, че кметът би трябвало да бъде на съвещанието на Столичния общински съвет.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР