Григор Стоичков, който носи имената на дядо си - един

...
Григор Стоичков, който носи имената на дядо си - един
Коментари Харесай

Синът на Йорданка Христова - новата мишена на златотърсачките

 Григор Стоичков, който носи имената на дядо си - един от най-важните политици по време на социализма, заобикаля всевъзможен медиен интерес, само че пък натрупа солидни облаги. В момента той е един от най-желаните ергени у нас. Красив и богат е композиция, която родните златотърсачки на драго сърце биха " нападнали ".

" Момчето е мъдро, работливо и доста схваща от тези технологии, няма нищо далавераджийско ", споделиха близки до Григор, отдадени в професионалното му занятие. Симпатичният Григор е фантазия за необвързаните мацки. Докато за сестра му Ивана се знае, че избира другарството с дами, животът на Григор е обгърнат в загадъчност. Младият мъж повече от 10 години върти бизнес с компютърни технологии, писа " България Днес “.

Фирмата, която записва от 2007 година до момента, е с много доходи, като в последните години те се усилват стремглаво. Успехът на компанията не е неочакван, защото компютърната сфера непрестанно се развива и разраства. В свободното си време Григор Стоичков-младши се отдава на своето занимание - колите. Любими са му ретро моделите, а не първокласните съвременни джипове, каквито избират множеството новобогаташи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР