Григор Димитров заяви, че започва да се чувства добре и

...
Григор Димитров заяви, че започва да се чувства добре и
Коментари Харесай

Григор Димитров се чувства уверен и се надява да си върне ритъма

Григор Димитров съобщи, че стартира да се усеща добре и да си връща увереността. В Маями той уточни, че се надява да влезе в темп.

Българският тенисист се готви за присъединяване си в шампионата от сериите " Мастърс " в американския град. Той е подложен под номер три в схемата, като е в един поток с първенеца от Индиън Уелс Хуан Мартин дел Потро.

Димитров стартира годината добре, само че след това формата му спадна. Принос за това имаше и вирус, който го принуди да си вземе отмора и се отрази на подготовката му.

" Определено ще понижа малко упованията си тази седмица. В последните няколко седмици не съм играл доста мачове. Започвам да чувствам тялото си добре и съм убеден. Стъпка по стъпка би трябвало да изградя играта си и да направя по този начин, че да стигна най-хубавия си тенис ", сподели Димитров, представен от уеб страницата на АТП.

До момента той не е стигал по-напред от четвъртия кръг в Маями. " Това е шампионат, в който постоянно съм желал да се показва добре и през годите имам положителни резултати. Но в никакъв случай не съм стигал толкоз надалеч, колкото съм желал. "

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР