Григор Димитров заяви, че сезонът му е донесъл смесени чувства.

...
Григор Димитров заяви, че сезонът му е донесъл смесени чувства.
Коментари Харесай

Григор призна: Това беше много странна година за мен

Григор Димитров съобщи, че сезонът му е донесъл смесени усеща. Думите му пристигнаха след успеха против Юго Умбер, с която стартира присъединяване си в Париж в последния си шампионат за годината.

Днес българският тенисист среща Давид Гофен, против който има седем триумфа от осем мача. Двубоят е трети в програмата и се чака да стартира след 15.00 часа.

" Чувствам се добре. Не чувствам, че е краят на сезона, само че за жалост е по този начин. Нямах опция да играя доста при започване на годината (заради контузия). Изпращам я със смесени усеща, само че се надявам на още няколко мача тук ", сподели Димитров, представен от " Дневник ".

" Това беше доста странна година за мен. Имах първата си травма, трябваше да се оправя с неща, пред каквито не се бях изправял до момента ", уточни той и добави, че душeвността има все по-важна роля в спорта.

" Оставих нещата зад себе си и съм признателен, че имам още един мач, изключително в края на сезона. Това ми носи спомагателна убеденост. "

Българинът стартира мастърса в Париж с поврат против представителя на домакините Умбер. " Много е освобождаващо да спечелиш по този метод ", съобщи той за дуела.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР