Григор Димитров заяви, че е положително настроен след последната седмица,

...
Григор Димитров заяви, че е положително настроен след последната седмица,
Коментари Харесай

Григор Димитров: Положително настроен съм след прекрасната седмица

Григор Димитров съобщи, че е позитивно надъхан след последната седмица, която дефинира като прелестна. Въпреки третото си следващо отпадане в първия кръг на шампионат, той гледа с убеденост и вяра, че в идния " Ролан Гарос " ще усъвършенства резултатите си, съобщи " Дневник ".

Българският тенисист позволи проваляне от 84-ия в международната класация Федерико Делбонис на старта в Женева. В момента той прави първите си стъпки след треньорската промяна и влизането на Радек Щепанек в екипа му.

" Тази седмица вниманието ми беше ориентирано към доста разнообразни неща. Не толкоз към резултатите. Опитвам нови неща, разнообразни позиции на корта, разнообразна игра и просто пробвам да се насоча към друг проект за игра ", сподели Димитров, представен от уеб страницата на АТП.


" Трябва да призная, че първият сет беше в действителност добър (в него българинът водеше с 5:0 и завоюва с 6:1). Бях доста, доста благополучен от метода, по който съумях да работя. И, несъмнено, във втория и третия сет несъмнено не правех нещата по този начин, както в първия ".

" За мен, е позитивно, да бъда почтен. Тази седмица беше прелестна. Тренирах всеки ден и нямах нито ден отмора ", добави Димитров и сподели, че вниманието му към този момент е ориентирано към " Ролан Гарос ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР