Григор Димитров заяви, че дарението, което е направил за болницата

...
Григор Димитров заяви, че дарението, което е направил за болницата
Коментари Харесай

Григор Димитров за дарението в Хасково: Това ме кара да се чувствам жив

Григор Димитров съобщи, че дарението, което е направил за болничното заведение в Хасково, го кара да се усеща жив. Преди дни той разгласи от Съединени американски щати, че е обезпечил респиратори.

" Идвам от в действителност дребен град и в никакъв случай не не помня от кое място съм. Просто желая да оказа помощ ", съобщи Димитров пред уеб страницата на АТП.

" Играя за България през целия си живот. Все още имам български паспорт. Наистина правя оценка хората и поддръжката през годините. Това не е единствено метод да върна нещо на страната, само че и нещо, което ме допира мощно и ме кара да се усещам жив ", сподели българският тенисист.

Димитров уточни, че постоянно е знаел какво става в България. " Често забравяме кои са същинските герои в сходни обстановки - всички доктори, хората, работещи в бензиностанциите и питателните магазини, почистващият личен състав в лечебните заведения. Трябва да оценяваш това и не мисля, че постоянно сме го правили по най-хубавия метод, даже и в хубавите времена ".

Тенисистът уточни, че желае да продължи да оказва помощ. За задачата имал бележници на всички места към себе си, в които записвал концепциите си.

" Надявам се да имам верните благоприятни условия, верните сътрудници и вярната конструкция, с цел да направя нещата, които постоянно съм желал - без значение дали в медицината, образованието или друга област. Знам просто, че има по-големи неща и желая освен да съм мощно замесен, а и да дам част от себе си ", добави Димитров.

В момента тенис шампионати не се организират, а българинът е в Калифорния.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Коронавирусът (1471)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР