Григор Димитров започва участието си на ATP Masters 1000 турнира

...
Григор Димитров започва участието си на ATP Masters 1000 турнира
Коментари Харесай

Дебютният мач на Григор Димитров в Мадрид срещу Милош Раонич пряко по Mtel Sport 1

Григор Димитров стартира присъединяване си на ATP Masters 1000 шампионата в Мадрид с мач от втория кръг против канадеца Милош Раонич. Двубоят е четвърти в програмата на втория по величина корт в испанската столица – „ Аранча Санчес ” и се чака да стартира към 19:00 часа. Мачът ще се излъчи директно по Mtel Sport 1, както и на ppv.mtel.bg.

Канадецът доближи до дуела против Димитров, откакто в първия кръг се наложи безапелационно със 6:3, 6:2 над квалификанта от Аржентина Николас Кикер. Първата ни ракета има позитивен баланс против Раонич и води с 3:1 победи. Двамата за последно се срещнаха в Бризбън през 2017 година, когато българинът записа чиста победа. И четирите дуела сред двамата са се провели на твърда настилка, като днешният конфликт ще е първи на клей.

Ако успее да се оправи с Раонич, в третия кръг Димитров ще има за противник спечелилия от мача сред Беноа Пер и Денис Шаповалов, а най-високопоставените играчи за възможния четвъртфинал са Давид Гофен и Новак Джокович. С последния от двамата са свързани и най-приятните мемоари на първата ни ракета от конкуренцията – през 2013 година Димитров записа влиятелна победа против сърбина, който тогава беше №1 в ранглистата на ATP.

Турнирът в испанската столица ще продължи до неделя, 13 май, като всички най-интересни дуели ще се предават директно по Mtel Sport 1. Мачовете на Григор Димитров, както и финалният конфликт за купата ще могат да се гледат и на платформата ppv.mtel.bg. /sportal.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР