Григор Димитров започва тази вечер участието си на ATP 250

...
Григор Димитров започва тази вечер участието си на ATP 250
Коментари Харесай

Вместо в София Григор Димитров започва днес на турнир в САЩ

Григор Димитров стартира довечера присъединяване си на ATP 250 шампионата в Сан Диего (САЩ). На старта на конкуренцията в Калифорния най-хубавият български тенисист ще се изправи против неуместния за него маджарин Марон Фучович.

Двамата са се срещали два пъти до момента, като Григор към момента не е съумял да се поздрави с победа против Фучович. Мачът им е втори в програмата на централния корт за деня, която започва в 21:30 часа с мача сред американците Себастиан Корда и Томи Пол.

При възможен триумф над унгареца Григор ще играе във втория кръг против поставения под №3 в главната скица Феликс Оже-Алиасим от Канада.

За Григор Димитров това ще е първи дуел от близо месец накам. За последно той игра на US Open, където заради контузия в лявото ходило бе заставен да се откаже в третия сет на мача си против Алексей Попирин.

Той обаче към този момент е добре и през последните няколко дни организира взаимни тренировки с Кей Нишикори и Себастиан Корда.

Българинът ще започва в Сан Диего с два мача за един ден. След среднощ той ще излезе още един път на корта за дуела си от първия кръг в шампионата на двойки. Заедно с Жан-Жулиен Рожер той ще срещне Брендън Накашима и Сам Вербеек. Мачът е пети на корт №2.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР