Григор Димитров започва преговори за нов треньор. Изборът на най-добрия

...
Григор Димитров започва преговори за нов треньор. Изборът на най-добрия
Коментари Харесай

Григор Димитров иска Борис Бекер за треньор

Григор Димитров стартира договаряния за нов треньор. Изборът на най-хубавия ни тенисист е Борис Бекер, пишат профилирани медии.
 Григор Димитров се раздели с треньора си
Не е ясно дали двамата ще стартират взаимна работа, само че в случай че се случи, няма да е за първи път на немската легенда. От 2013 до 2016 година Бекер тренираше настоящия лидер в ранглистата Новак Джокович. За 3-те сезона сърбинът завоюва 6 трофеи от Големият шлем, само че двамата утежниха връзките си.

Григор сега е без треньор, откакто се раздели с Дани Валверду. Двамата започнаха взаимна работа през юли 2016 година и през идващия сезон българинът записа най-успешната година в кариерата си, като завоюва финалите на АТП в Лондон и стана №3 в света.

Една от версиите за раздялата е опцията Валверду да влезе в съвета на шефовете на АТП вместо подалия оставка Джъстин Гимълстоуб. След травма в рамото, поради която пропусна три шампионата, серията от неубедителни резултати на Димитров продължи и е напълно евентуално скоро той да изпадне от топ 50 за първи път от 29 октомври 2012 година Почти несъмнено на идния “Мастърс 1000 ” в Рим Григор ще разчита единствено на татко си Димитър.

“Григор има потребност от треньор психолог. От човек, който може да го приготви душевен за всеки мач, който българинът играе. Той е страховит тенисист, само че напоследък има проблеми с концентрацията ”, разяснява Анабел Крофт. Бившата №1 на Англия от години е водещ и кореспондент на Sky sports.

" Григор е хубав мъж. Ако в тениса не му върви, да се откаже и да опита кариера в Холивуд. Почти несъмнено ще има триумф ", пък е един от мненията в Twitter след новината, че Димитров и Валверду към този момент не са дружно.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР