Григор Димитров започва преговори за нов треньор. Изборът на най-добрия

...
Григор Димитров започва преговори за нов треньор. Изборът на най-добрия
Коментари Харесай

Възможно е Борис Бекер да стане треньор на Гришо

Григор Димитров стартира договаряния за нов треньор. Изборът на най-хубавия ни тенисист е Борис Бекер, пишат профилирани медии, представени от " 24 часа ".
Не е ясно дали двамата ще стартират взаимна работа, само че в случай че се случи, няма да е за първи път на немската легенда.
От 2013 до 2016 година трикратният първенец от “Уимбълдън ” и някогашен №1 в света работеше със настоящия лидер в ранглистата Новак Джокович. За 3-те сезона сърбинът завоюва 6 трофеи от “Големият шлем ”, само че двамата скапаха връзките си.
Григор сега е без треньор, откакто се раздели с Дани Валверду. Двамата започнаха работа през юли 2016 година и през идващия сезон българинът записа най-успешния сезон в кариерата си, като завоюва финалите на АТП в Лондон и стана №3 в света. Една от версиите за раздялата е опцията Валверду да влезе в съвета на шефовете на АТП вместо подалия оставка Джъстин Гимълстоуб.
След травма в рамото, поради която пропусна три шампионата, серията от неубедителни резултати на Димитров продължи и е напълно евентуално скоро той да изпадне от топ 50 за първи път от 29 октомври 2012 година
Почти несъмнено на идния “Мастърс 1000 ” в Рим Григор ще разчита единствено на татко си Димитър.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР