Григор Димитров започва днес участието си на турнира в Синсинати,

...
Григор Димитров започва днес участието си на турнира в Синсинати,
Коментари Харесай

Григор Димитров излиза в 18,00 ч. срещу Фелисиано Лопес

Григор Димитров стартира през днешния ден присъединяване си на шампионата в Синсинати, Съединени американски щати. Българинът излиза против Фелисиано Лопес. Мачът е първи в програмата на централния корт. Очаква се той да стартира в 18:00 ч., а Мтел спорт предава директно.

Българинът е подложен под номер 7 в схемата на шампионата и почива първия кръг. 35-годишният испанец пък се оправи с корееца Хен Чун, с цел да си обезпечи пети в кариерата си мач против нашето момче.

До момента двамата съперници са си разменили по две победи. 34-ият в света Лопес е триумфирал в първия (2010 година, Куинс) и последния им мач (2017 година, Куинс). Димитров е побеждавал в Куинс през 2014 година, както и на кортовете в Синсинати през 2016 година

Григор има сложната задача да пази огромен брой точки от предходната година. Тогава той доближи полуфинал в конкуренцията, само че отпадна от Марин Чилич. Уви, хасковлията е във забележима рецесия в последно време, само че пък се похвали, че потегля нагоре на американска земя.

Желаем му шанс довечера! Ако победи, Гришо ще срещне Хуан Мартин дел Потро или Мичел Крюгер.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР