Григор Димитров записа загуба на двойки в първия си мач

...
Григор Димитров записа загуба на двойки в първия си мач
Коментари Харесай

Григор Димитров започна сезона на трева със загуба на двойки

Григор Димитров записа загуба на двойки в първия си мач на тревни кортове за 2018 година Българинът и американският му сътрудник Райън Харисън записаха трагична загуба от британците Кайл Едмънд и Нийл Скупски и отпаднаха в първия кръг на шампионата в лондонския клуб " Куинс ".

Димитров и Харисън бяха доста покрай успеха, откакто завоюваха първия сет, а във втория поведоха с пробив и даже стигнаха до мачбол. Едмънд и Скупски обаче се избавиха, изравниха сетовете, след което се постановиха безапелационно в шампионския тайбрек - 3:6, 7:6 (2), 10:3.

Двубоят продължи 87 минути. Димитров и Харисън имаха игрово преимущество съвсем през целия мач, само че не се възползваха. Българинът и американецът стигнаха до цели 10 благоприятни условия за пробив, само че осъществиха единствено три от тях.

В първия сет двамата бяха доста безапелационни, направиха два пробива и не дадоха нито един късмет на противниците в своите подавания. Втората част също стартира чудесно за Димитров и Харисън, които поведоха с пробив и 2:0.

Едмънд и Скупски наваксаха изоставането си и изравниха при 3:3. Те избавиха общо пет точки за пробив, в това число мачбол при 5:6, и се добраха до тайбрек. В него британците дадоха единствено две точки на българо-американския тандем, а по-късно бяха безапелационни и в шампионския тайбрек - 10:3.

Димитров ще продължи присъединяване си в " Куинс " в самостоятелната конкуренция, където е подложен под №2. Шампионът в шампионата от 2014 година ще срещне босненеца Дамир Джумхур в първия кръг. Двубоят ще се играе във вторник.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Мачовете на Григор Димитров (919)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР