Григор Димитров записа втора поредна победа на Мастърс турнира в

...
Григор Димитров записа втора поредна победа на Мастърс турнира в
Коментари Харесай

Втора поредна победа за Григор на Мастърса в Шанхай

Григор Димитров записа втора поредна победа на " Мастърс " шампионата в Шанхай - тази заран наше време той съкруши 14-ия в света руснак Карен Хачанов със 7:6(6), 6:4 за близо два часа.

В предходния кръг българинът преодоля Александър Вукич (Австралия) - 6:4, 6:3, а идващият му противник ще е международният №2 Карлос Алкарас (Испания) или Даниел Евънс (Великобритания). Те ще спорят по-късно през днешния ден.

В дуела против Хачанов българинът пласира 10 аса и не позволи пробив, като загуби единствено 7 от 47 разиграни точки при вкаран първи сервис. Той приключи с 31 печеливши удара против 20 на противника, което наклони везните в негова изгода.

Двубоят беше пресечен поради дъжд при започване на тайбрейка на първия сет (при 2:0 за Димитров), минал при поделено превъзходство, само че извоюван от българина, който отрази сетбол, а по-късно съумя да вземе връх.

Това даде отражение за втория сет, който още веднъж вървеше гейм за гейм с триумф на сервиращите. В петия обаче някогашният №3 в света осъществя брейк, след което затвърди. До края Григор единствено трябваше да завоюва подаванията - това и направи, освен това - с лекост.

Той направи мощен мач и разумно записа нова влиятелна победа над състезател от топ 20.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР