Григор Димитров загуби от канадеца Денис Шаповалов четвъртфинален сблъсък от

...
Григор Димитров загуби от канадеца Денис Шаповалов четвъртфинален сблъсък от
Коментари Харесай

Григор Димитров е аут от турнира в Рим

Григор Димитров загуби от канадеца Денис Шаповалов четвъртфинален конфликт от “Мастърс” в Рим. Григор падна в три сета, в обособените елементи 2:6, 6:3, 2:6. Това е и първа победа за канадския тенисист от общо три мача против хасковлията.

Първият сет бе изрично в интерес на канадеца, който съумя да пробие на 15 още в третия гейм, а по-късно без проблеми съумя да затвърди пробива си и да усили задатъка си. В седмия гейм Шаповалов стигна до нов пробив и по-късно си взе сервис гейма, като по този метод завоюва първата част.

Вторият сет обаче се разви по напълно друг метод и Григор съумя първо да избави точка за пробив в третия гейм и да си вземе подаването, а по-късно да стигне до пробив в четвъртия. За страдание на българина пробивът бе върнат мигновено още в петия гейм.

Това не отхвърли нашето момче и Григор проби за 5:3, а по-късно си взе сервис гейма, тъй че да прати мача в трети и съдбоносен сет.

В третия сет Шаповалов проби във втория гейм, а по-късно проби и в осмия, с цел да завоюва безапелационно частта и самия мач.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР