Григор Димитров загуби от Александър Зверев със 7:6(2), 6:7(8), 1:6,

...
Григор Димитров загуби от Александър Зверев със 7:6(2), 6:7(8), 1:6,
Коментари Харесай

Димитров загуби от Зверев в третия кръг на US Open

Григор Димитров загуби от Александър Зверев със 7:6(2), 6:7(8), 1:6, 1:6. Първите два сета бяха извънредно оспорвани, като Гришо взе първия с тайбрейк. Зрителите можеха да се насладят на извънредно мощен тенис, като съвсем всяко разиграване завършваше с бурни овации.

Добрата игра на Димитров продължи и през вторият сет. Равностойната игра докара до предстоящата развръзка- тайбрейк. Ключовият миг от мача се реши в интерес на германеца, откакто сподели по-здрави нерви и съумя да вземе сета с 10-8. От този миг играта на Гришо рухна.

Димитров стартира третия сет извънредно разколебано. Мачът се промени радикално от стандарта на миналите сетове. Григор позволи два ранни пробива и Зверев за негативно време поведе с 4:0. Това предреши оставащите геймове, като Зверев изрично взе сета с 6-1.

Проблемите за Гришо се задълбочиха от хипотетична травма, откакто по време на паузата той се прибра в съблекалнята и изиска консултация с физиотерапевт. Силната игра първоначално към този момент беше история и Зверев затвърди самодейността от предишния сет.

Така Зверев завоюва и третата си среща с Димитров тази година, записвай
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР