Григор Димитров влезе в серия от три загуби на сингъл.

...
Григор Димитров влезе в серия от три загуби на сингъл.
Коментари Харесай

Гришо помете Тийм с 6:0, но му прилоша и се отказа

Григор Димитров влезе в серия от три загуби на сингъл.
Българинът стартира на Уинстън-Сейлъм непосредствено от втори кръг, където се изправи против някогашния №3 Доминик Тийм, размазвайки го в първия сет с 6:0, само че по-късно му прилоша и трябваше да се откаже в средата на втория сет при 2:4.

По-малко от 25 минути минути бяха нужни на ракетата ни, с цел да “върже ” втори следващ “геврек ” на първенеца от US Open 2020, откакто същото направи и в третия сет на предходния им мач на Australian Open 2021.

Австриецът, който се завърна на корта по-рано тази година след повече от 9 месеца отвън игра, сподели, че към момента е надалеч от най-хубавите си времена и за огромни интервали от дуела не успяваше да бъде равносилен на международния №19.

Втората част започва надалеч по-равностойно, като трикратният финалист от Шлема стабилизира представянето си и към този момент все по-често ставахме очевидци на равностойни замени от дъното на корта. С времето започнаха да зачестяват пропуските от ракетата на нашия съотечественик, от което австриецът не пропусна да се възползва, с цел да осъществя пробив в петия гейм, който затвърди на нула.

Веднага по-късно първата ни ракета даде индикации, че не се усеща добре и се оплака от световъртеж. В почивката след шестия гейм, при резултат 2:4, българинът изиска здравно спиране, по време на което бе прегледан от доктор. Впоследствие хасковлията опита да продължи борбата, само че още преди подготовката за осъществяване на сервис още веднъж почувства дискомфорт и взе решение да прекрати срещата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР