Григор Димитров вече се подготвя в Лондон, където идната седмица

...
Григор Димитров вече се подготвя в Лондон, където идната седмица
Коментари Харесай

Григор Димитров: Нямам търпение да изляза на корта и да играя

Григор Димитров към този момент се приготвя в Лондон, където идната седмица ще взе участие на шампионата от ATP 500 в " Куинс Клъб ". Той е първенец от 2014 година, когато подвигна трофея под зоркия взор на тогавашната си другарка Мария Шарапова. Миналата година Гришо доближи до полуфинал, където отстъпи пред испанския занаятчия на двойки Фелисиано Лопес.

 Федерер с сложен старт на сезона на трева
Федерер с сложен старт на сезона на трева

Той победи Миша Зверев с 3:6, 6:4, 6:2 за 93 минути

" Отново съм на едно от обичаните ми места - Лондон. Много съм благополучен да се върна тук, имам страхотни мемоари от сезона на трева. Тук реализирах едни от най-хубавите победи в кариерата си. Следващата седмица ще се играе доста тенис тук, елате и ме подкрепете. В шампионата ще вземат участие невероятни тенисисти. Нямам самообладание да изляза на корта и да играя " - показа във видеообръщение Димитров.

В Лондон с изключение на българина ще вземат участие още Новак Джокович, Хуан Мартин дел Потро, Марин Чилич и други Рафаел Надал през вчерашния ден заяви, че няма да може да взе участие. Очаква се българинът да бъде подложен под №3 в схемата след Дел Потро и Чилич.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР