Григор Димитров вдъхна сериозна доза оптимизъм на своите привърженици чрез

...
Григор Димитров вдъхна сериозна доза оптимизъм на своите привърженици чрез
Коментари Харесай

Схемата в Маями: Григор с тежък съперник за начало; отново се натъкна на Зверев

Григор Димитров вдъхна сериозна доза оптимизъм на своите последователи посредством отличните си игри на Мастърса в Индиън Уелс и упованията към него се покачиха за конкуренцията в Маями, където сигурно щеше да бъде измежду поставените в схемата и това привидно му даваше опция да пробие относително напред в схемата на шампионата.

Жребият обаче не беше по никакъв начин благоразположен към първата ни ракета и сериозните трудности предстоят през цялото време. Нашият съотечественик почива в първи кръг, само че незабавно по-късно му следва дуел с един всред германеца Доминик Кьопфер и локалния представител Макензи Макдоналд, чийто сезон до момента върви отлично и несъмнено беше измежду най-нежеланите разновидности от непоставените играчи.

Евентуална победа пък би изправила хасковлията против Александър Зверев в третия кръг, а двамата можеха да премерят сили в същия стадий на шампионата в Калифорния, единствено че тогава отказването на Новак Джокович предотврати сходна среща. Ако родният ни представител откри метод да преодолее съпротивата на втория подложен, то на осминафиналите обстановката наподобява чудесна за него, тъй като там най-вероятните му съперници се обрисува да бъдат Диего Шварцман и Лоренцо Сонего, които бележат сериозен крах в резултатите си през последните месеци и даже могат да не стигнат до конфликт между тях в третия кръг.

В четвъртината на Димитров място още откриха състезатели от ранга на Камерън Нори, Джон Иснър и Каспър Рууд, а в същата половина са още Андрей Рубльов и Матео Беретини. Водач на схемата е международният номер две Даниил Медведев, само че той попадна в другия поток на схемата.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР