Григор Димитров тръгна с победа в Стокхолм, справяйки се във

...
Григор Димитров тръгна с победа в Стокхолм, справяйки се във
Коментари Харесай

Григор за победата в Стокхолм: Всичко опираше до няколко точки

Григор Димитров потегли с победа в Стокхолм, справяйки се във втори кръг с Йежи Янович. Нашият остана удовлетворен от успеха и се надява да продължи мощно напред, където го чака дуел с Миша Зверев.

„ Доволен съм от постигнатата победа – това е всичко, което мога да кажа. Всичко опираше до няколко точки “, сподели първата ни ракета след триумфа, представен от " Тенис Кафе ".

„ В първия сет имах единствено един брейкбол и го осъществих. Направих и единствено един минибрейк в тайбрека – това беше всичко в мача през днешния ден. В момента просто съм задоволен от метода, по който победих. Йежи е доста тежък конкурент, последния път изгубих от него. Мачът беше сложен, само че се веселя, че завоювах по този начин. “

Турнирът в Стокхолм е един от обичаните на Григор: „ Обичам да съм тук, завоювах тук първата си купа. Благодаря за поддръжката. Всеки път се усещам като вкъщи. Имам доста хубави мемоари “, добави Димитров и показа, че се пробва да поддържа позитивната страст от самото начало.

Следващият противник на българина е Миша Зверев: „ Още един сложен конкурент. Много е рисков, изключително на закрито, играе сервис-воле. Много е сложен. Трябва още веднъж да покажа моята игра “. Мачът е през днешния ден към 16,30 ч.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР