Григор Димитров тича по брега край морето в Монте Карло,

...
Григор Димитров тича по брега край морето в Монте Карло,
Коментари Харесай

Григор интимно: За скъпите гривни, парфюма, бельото и как остана без часовник

Григор Димитров тича по брега край морето в Монте Карло, а за декор на видеото в обществените мрежи се чува национална музика. За тренировката със Себастиан Дюран, който се грижи за физическата му подготовка българинът е избрал версия на известното парче “Чичовите конье ”, написа 24 часа.

Следващата седмица на Димитров му следва присъединяване в шампионата “Мастърс 1000 ” в Мадрид. Тези дни той откри време и за видеорубриката на АТП “Въпроси от играчи ” и отговори на свои сътрудници, които се интересуваха от любопитни неща от живота му.

“Но за какво тъкмо аз? Аз съм непретенциозен човек ”, сподели първоначално Димитров в опит да се измъкне от въпросите, само че след това с очевидно наслаждение отговори за всичко, което го питаха.

Водачът в международната класация и рекордьор по трофеи от “Големият шлем ” Новак Джокович попита Григор какъв брой гривни Van Cleef има, тъй като е прочут като огромен обожател на първокласната марка.

“Повече, в сравнение с можеш да сложиш на ръката си. Не знам дали ще успееш да се оправиш с толкоз доста разкош. Но можем да опитаме ”, отвърна му Димитров.

“Между другото, синът ми желае такава и аз му отговорих, че на 9 години не може да постави сходно нещо на ръката си. А той: “Защо тогава Димитров ги носи? ”. Така че да знаеш, постоянно си приказваме за теб вкъщи навръх тази тематика ”, сподели сърбинът.

Малко по-специален бе въпросът на Танаси Кокинакис. Австралиецът искаше да знае какъв брой фотоси е направил Григор, преди да бъдат определени най-подходящите за сесията му като модел на долни дрехи Lacoste.

“Благодаря ти за този въпрос, Коки. За да бъда изцяло почтен с теб, ще ти кажа, че ми лиши през целия ден. Поне 9 часа бях по долни дрехи. Е, трябваше да върша и някои не толкоз приятни неща, само че не знам дали е уместно да приказвам за тях тъкмо тук ”, изясни Димитров.

Томи Пол се извини, че връща Григор към неприятно прекарване, само че пожела да научи повече за случая в Барселона през предходната година, когато българинът бе ограбен на улицата и остана без часовника си.

“Припомняш ми мъчителен миг. Докато бях в колата, се приближи един на мотоциклет и ми изкриви страничното огледало. Когато си подадох ръката, с цел да го оправя, се появи още един, който ме хвана и се опита да изтръгне часовника.

Аз го държах крепко и се наложи да срежат каишката с нещо доста остро. Добре че не пострада ръката ми. Надявам се този отговор да те задоволи. А другояче имам нов часовник ”, изясни Григор и сподели своя Bianchet.

Много занимателен бе въпросът на Александър Бублик. Руският ексцентрик, който играе за Казахстан, показа, че на корта Димитров постоянно мирише прелестно. Въпросът към нашия бе какъв парфюм употребява и дали се пръска по време на мач.

“Всяко излизане на корта е като сложна любовна среща и за мен е значимо да замирисвам добре. Освен това множеството ни мачове бяха преди обяд и в такива случаи парфюмът доста оказва помощ. Имам най-различни. Когато се забележим в съблекалнята, ми подсети за въпроса и ще ти ги покажа ”, отвърна Григор.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР