Григор Димитров стартира с успех участието си на Откритото първенство

...
Григор Димитров стартира с успех участието си на Откритото първенство
Коментари Харесай

Григор Димитров: Това чаках – да печеля такива мачове

Григор Димитров започва с триумф присъединяване си на Откритото състезание на Франция. Найдобрият ни тенисист оцеля в трагичен петсетов конфликт с Янко Типсаревич: „ Победата си е победа. Да, водех с два сета и с пробив. Не знаех тъкмо по какъв начин се усещаше той и мисля, че това ми повлия до известна степен. “ „ За това чаках – да спечелвам такива мачове. През миналите месеци всички сходни мои мачове завършваха по отрицателен за мен метод.

Усетих, че този път, във значимия миг подвигнах равнището. “ Българинът разяснява и взаимната си работа с Радек Щепанек. „ Заинтригува ме със стила на игра, който изповядваше. Постигнал е толкоз доста, справяше се толкоз добре… доста е изобретателен. Смятам, че се нуждая точно от това сега, изключително щом не играя доста мачове. „ „ Андре и Радек се схващат доста добре.

Събра се превъзходен екип, всички сме на една вълна. “ Агаси също продължава да удивлява Димитров: „ Винаги споделя нещо, когато очакваш най-малко… от време на време очакваш да разяснява по даден метод и той не го прави. Сякаш играе душевен игри с теб непрекъснато, това прави работата с него доста забавна, кара те да мислиш. “

„ Винаги споделя: „ Имам две хрумвания – тази и тази. “ Винаги, когато показа нещо, то остава в главата ми още два, три дни и не преставам да си задавам въпросите, които е задал. Всеки ден откривам нещо ново, постоянно ще съм признателен за това. “ В идващия кръг първата ни ракета ще се изправи против Марин Чилич.  

TennisKafe.com
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР