Григор Димитров сподели преди дни, че дарява респиратори за болницата

...
Григор Димитров сподели преди дни, че дарява респиратори за болницата
Коментари Харесай

Григор Димитров: Не забравям откъде съм тръгнал. Искам да се отплатя на моята страна

Григор Димитров показа преди дни, че подарява респиратори за болничното заведение в родния си град Хасково, а през днешния ден удостовери пред формалния уебсайт на ATP, че е оказал помощ на лечебното заведение. Топ тенисистът ни постоянно се е радвал на поддръжката на българските почитатели по целия свят и в никакъв случай не не помни от кое място е тръгнал, а този път оказа помощ на свои сънародници в битката с Covid-19.

„ Идвам от в действителност дребен град и в никакъв случай не не помня от кое място съм тръгнал. Просто желая да оказа помощ. Това е “, сподели Димитров пред atptour.com.

„ През целия си живот съм играл за България. Все още имам български паспорт. Наистина правя оценка хората там и цялата им поддръжка през годините. Това не е единствено метод да се отплатя на страната си, само че надълбоко ме трогва и ме кара да се усещам жив “, показа някогашният №3.

В момента той е в Калифорния с треньора си Крис Гро, само че непрекъснато поддържа връзка със фамилията си вкъщи. Следи и новините в България, свързани с ковид и по какъв начин той афектира хората. У нас инфектираните са 457 души, а жертвите в резултат на болестта – 10.

Григор има вяра, че е по-важно от всичко светът да се сплоти в битка против пандемията, която лиши живота на над 52 хиляди души и застигна над 1 милион индивида.

„ Винаги съм бил наясно какво се случва в моята страна. Често забравяме кои са същинските герои в тези обстановки – всички лекари, хората, работещи на бензиностанции и в хранителни магазини, чистачи в лечебните заведения. Трябва да оценяваме това, а аз не считам, че постоянно вършим най-хубавото по този въпрос, даже в положителните времена “, сподели Григор.

grigor dimitrov atp bulgaria

Първата ни ракета има проекти да продължи благотворителните си начинания и в бъдеще. Той призна пред ATP, че има „ бележки, разхвърляни на всички места “ и цялостни си хрумвания, които се надява да осъществя.

„ Надявам се, че ще мога да имам верните благоприятни условия, верните сътрудници и точната конструкция да осъществя нещата, които постоянно съм желал да направя – без значение дали става въпрос за помощ в здравната или просветителната сфера да вземем за пример “, показа Григор.

„ Просто знам, че има по-големи неща и освен желая да бъда повече от забъркан в тях, само че и да дам част от себе си, посвещавайки им се “, сподели българинът.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права за
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР