Григор Димитров сподели, че направеното дарение на респираторни апарати за

...
Григор Димитров сподели, че направеното дарение на респираторни апарати за
Коментари Харесай

Григор Димитров: Чувствам се жив, когато помагам

Григор Димитров показа, че направеното подаяние на респираторни апарати за болничното заведение в родния му град Хасково го кара да се усеща най-малко малко съпричастен към протичащото се в България. Пред формалния уебсайт на професионалната асоциация (АТР) тенисист №1 в историята на страната ни съобщи:

" Аз съм от много дребен град и в никакъв случай не не помня от кое място съм тръгнал. Просто желая да оказа помощ, това е. Цял живот играя за България. Все още имам български паспорт. Наистина правя оценка хората и цялата им поддръжка през годините. Това не е просто метод да се отплатя на родината, само че надълбоко ме стимулира и ме кара да се усещам жив. "

Димитров, който сега е в Калифорния, разкри, че поддържа непрекъсната връзка със фамилията си вкъщи и след обстановката с епидемията от ковид в България. Той разяснява, че в този момент най-важно е светът да сплоти старания в търсене на способи за взаимопомощ.

" Винаги съм се интересувал какво става в страната ми. Често забравяме кои са същинските герои в такива обстановки: всички лекари, хората, които работят по бензиностанциите или питателните магазини, санитарният личен състав в лечебните заведения. Трябва да оценяваме това, а мисля, че не всеки път го вършим по най-хубавия метод, даже в положителни времена ", уточни Григор пред ATPtour.com.

28-годишният българин счита, че филантропията не е моментно чувство. Той разкри, че има " разхвърляни бележки на всички места ", изпълнени с хрумвания за осъществяване.

" Надявам се да имам подобаващи благоприятни условия, подобаващи сътрудници и подобаваща конструкция да направя нещата, които постоянно съм желал. Независимо дали в областта на медицината или образованието, или нещо такова. Просто знам, че има по-важни неща и аз в действителност бих се радвал не просто да вземам участие, а да дам част от себе си за тях. "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР