Григор Димитров сподели, че е променил ракетата и сервиса. Той

...
Григор Димитров сподели, че е променил ракетата и сервиса. Той
Коментари Харесай

Григор Димитров е променил ракетата и сервиса си, за да се завърне сред най-добрите

Григор Димитров показа, че е трансформирал ракетата и сервиса. Той описа, какъв брой тежко му е било когато е бил отвън Топ 70. През март, когато българският №1 имаше проблеми с рамото, Гришо даже е мислел, че може да се даже да се откаже:
 Григор Димитров: Не съм в суматоха да си намеря треньор, с Агаси постоянно имаме контакт
Григор Димитров: Не съм в суматоха да си намеря треньор, с Агаси постоянно имаме контакт

Хасковлията към момента не знае дали ще взе участие на Sofia Open

" Когато бях 70-и в света, всеки мач ми се струваше като нанагорнище на планина. Промених доста неща и в самата ракета, което ми даде повече независимост от бекхенд, отпусках ръката. Промени се и сервисът.

В Индиън Уелс се събуждах в 3 часа през нощта с болки в рамото и всяка вечер бях в болничното заведение. Мислех си ще се отхвърлям ли, какво мога да трансформира. Едвам подвигах чаша с вода. Сутринта отивах в болница, а вечерта се връщах.

Много желаех да победя Роджър - това е една от най-хубавите атмосфери, в които съм бил. Имах възприятието, че сме на закрито, толкоз високи бяха трибуните. Гледах нагоре и не виждах края.

Виждам се да играя и след 10 години. Тогава задачите ми би трябвало да са разнообразни. Надявам се тялото ми да разреши. Не всеки може да се радва на такава кариера. Човек не е застрахован ", сподели Димитров.
 Григор Димитров ще води тима на България в новия шампионат ATP Cup
Григор Димитров ще води тима на България в новия шампионат ATP Cup

Българинът се радва доста за младите момчета, които ще отидат с него в Австралия

Относно финалния шампионат на ATP в Лондон Григор показа, че е доста мъчно да предвижда кой ще вдигне купата:

" Не би трябвало да отписваме Роджър и Медведев. С Рафа сме си говорили, че в никакъв случай не е печелил Лондон. Шегували сме се, че аз ще му дам моята купа, а той ще ми даде някоя негова. Зверев е на такова равнище, че в случай че не стартира добре, ще му е мъчно. Циципас дебютира и знам какво е и какъв брой може да си рисков. Тийм към този момент има пет трофеи, а Беретини прави сезона на живота си. Ранните мачове там са най-важни ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР