Григор Димитров скочи в поредна любовна афера. Тенисистът, който разочарова

...
Григор Димитров скочи в поредна любовна афера. Тенисистът, който разочарова
Коментари Харесай

Деси Зидарова заби Григор Димитров, крият се като шумкари

Григор Димитров скочи в поредна любовна спекулация. Тенисистът, който разочарова почитатели и специалисти с издънките си на корта, компенсира спортните неуспехи с точки в интимния живот. Последното завладяване на плейобоя от Хасково е манекенката Десислава Зидарова, написа „ Уикенд “.
Оказа се, че влюбчивият състезател е съкровен с моделката от есента, като в това време палавникът съумя да омотае в мрежите си и певицата Михаела Филева, а забежката им шестваше по медиите и стана мотив за нелепи оправдания. Страстта на Григор Димитров да гони фустите му коства и раздялата с поп певицата Никол Шерцингер, безапелационни са осведомени с драмите в нощна София.
Познати на Деси Зидарова изясняват, че изкусителката си разрешава скъпи почивки в Монте Кало в хотели за по 1000 евро на нощ точно с тлъстия портфейл на хасковския плейбой.
„ Двамата са извънредно деликатни в връзките. На фотосите, които Деси качва постоянно във „ Facebook “, няма и намек за мъжко наличие. За фамилията й обаче не е загадка, че е държанка на Гришо. Именно от най-близките й хора потегли и пикантната вест “, изясняват информатори на изданието.
За съблазнителната Деси е традиция да си хваща богати любовници, около които да живее пищно и без финансови главоболия. Старт в петзвездния живот й даде добре облеченият предприемач Веселин Янев, който въртеше един от най-оборотните заведения в София. След като го изостави, хитрушата се хвана с следващия чичко-паричко – Михаил Младжов, и даже му стана брачна половинка. Баровецът обаче отиде зад решетките поради трафик на кокаин. Така Деси още веднъж останала свободна откъм мощно мъжко рамо с подплата от евробанкноти.
Късметът й обаче още веднъж проработил тъкмо с отявления почитател на изисканите дами Григор Димитров. Милионерът постоянно я привиквал в Монте Карло, където спортистът с коцкарски дух е адресно регистриран поради данъчния парадайс, който предлага административният регион на Монако.
Серийните изневери на хасковлията май са и повода за окончателната му разлъка със международната звезда Никол Шерцингер. Последната им обща фотография е от септември 2018 година. Оттогава смуглата хубавица разгласява снимки, на които е сама или в компанията на свои другари. Гришо обаче никакъв го няма. Наскоро двамата се засякоха на церемонията по връчването на оскарите, само че не бяха дружно, а в обособени компании.
Преди Никол тенисистът бе гадже на рускинята Мария Шарапова, която му проправи път до международната елит сцена. През 2015 година обаче се оказа, че Маша към този момент не е наша, тъй като изловила серийния кръшкач, че цяла нощ дърпал жартиерите на безконечната обвинена Николета Лозанова във френски хотел.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР