Григор Димитров си постави цел до края на годината -

...
Григор Димитров си постави цел до края на годината -
Коментари Харесай

Григор: Ако завърша годината силно, ще придобия още увереност

Григор Димитров си сложи цел до края на годината - да се показа добре в оставащите шампионати и да натрупа убеденост за идващия сезон.

До края на годината той ще играе във Виена, където стартира в сряда (24 октомври) против Михаил Кукушкин, а след седмица е конкуренцията в Париж.
Григор Димитров падна до номер 10 Рафаел Надал остава отпред
" За мен ще бъде персонално предизвикателство да завърша годината мощно. Тази година не съм играл толкоз доста мачове, бих желал да се раздам, да знам, че към момента съм кадърен, това ще ми донесе убеденост, неспокойствие, пресен въздух за интервала сред сезоните. И внезапно ще стартира още веднъж, не мога да допускам. ", сподели Димитров преди старта на шампионата в австрийската столица.

Той пропусна конкуренцията в Шанхай поради травма в глезена, само че увери, че още веднъж е в най-хубавата си форма и се вълнува за дебюта си на шампионата във Виена.

" Чувствам се отлично. След Пекин доста неща се случваха на и отвън корта, трябваше да направя крачка обратно, тялото се уморяваше. Нуждаех се освен от отмора, а и от време за рехабилитация. В последните няколко месеца изкълчих малко глезена си, имаше много неща, с които се справях. На тялото му пристигна допълнително. Беше хубаво да се завърна вкъщи за няколко дни, да продължа да работя. След страхотни 2-3 почивни дни лекарите ми дадоха разрешение да възобновя тренировки. Завръщам се, играя и за първи път тук, по тази причина съм доста разчувствуван ", сподели Димитров.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР