Григор Димитров ще защитава титлата си на турнира от ATP

...
Григор Димитров ще защитава титлата си на турнира от ATP
Коментари Харесай

Григор зарадва България със страхотна новина

Григор Димитров ще пази купата си на шампионата от ATP 250 сериите в София през идната година. Българинът провокира същинска еуфория по време на тазгодишното си присъединяване в конкуренцията и хиляди българи го подкрепяха в зала " Арена Армеец ", оповестява Tennis.bg.

Както е известно Димитров взе трофея, откакто победи на финала Давид Гофен, а това бе и втората му купа за календарната година, откакто преди този момент победи в Бризбън.

Повече детайлности за наличието на Димитров ще има във вторник след формалната конференция на уредниците, когато ще има още информация за останалите участници.

Надпреварата ще се организира незабавно след Откритото състезание на Австралия. Sofia Open започва на пети февруари 2018-а година, а наградният фонд 540 310 евро.

След мощния старт на 2016-а година Гришо направи и най-хубавия си сезон като експерт, изкачвайки се до рекордното за него осмо място в ранглистата на АТР. Дотук той има общо три трофеи - Бризбън, София и огромният успех на " Мастърс 1000 " в Синсинати.

Това ще бъде третото последно издание на " Sofia Open ". Организаторите показаха предпочитание от 2019-а да се търсят разновидности конкуренцията да увеличи категорията си даже до АТР 500.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР