Григор Димитров ще започне участието си на Откритото първенство на

...
Григор Димитров ще започне участието си на Откритото първенство на
Коментари Харесай

Гришо стартира в понеделник вечерта на US Open

Григор Димитров ще стартира присъединяване си на Откритото състезание на Съединени американски щати в понеделник вечерта, стана ясно след оповестяването на програмата за първите два дни на конкуренцията. Първата ракета на България ще се изправи против италианеца Андреас Сепи в първия кръг на шампионата, като мачът е плануван за на следващия ден на Корт 11 във Флъшинг Медоус.

Програмата на този корт ще стартира в 18:00 часа българско време с мач сред Тиаго Монтейро и Брадли Клан, след което ще има среща от женската скица на програмата - Лорън Дейвис против Йохана Ларсон, и по-късно на корта ще излязат Димитров и Сепи, като това може да се чака да стане след 21:30 часа.

Димитров не е играл нито веднъж с 35-годишния Сепи до този миг, като любопитното е, че двамата ги разделя единствено едно място в международната класация - Сепи е 77-ми, а Григор 78-ми.

В първи ден на шампионата ще играят още международният номер 1 Новак Джокович и петкратният първенец Роджър Федерер, а гвоздеят от женската стратегия ще бъде срещата сред някогашните лидерки в международната класация и шампионки от шампионата Серина Уилямс и Мария Шарапова. Американката има 19 победи от 21 мача сред двете, като е взела последните 18 дуела в съперничеството им.
 Григор Димитров против италианец в първия кръг на US Open
Григор Димитров против италианец в първия кръг на US Open

Ще влезе в тежка борба с опитния Андреас Сепи
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР