Григор Димитров ще запише леко отстъпление в световната ранглиста по

...
Григор Димитров ще запише леко отстъпление в световната ранглиста по
Коментари Харесай

Григор Димитров ще загуби за кратко осмото място в световната ранглиста

Григор Димитров ще запише леко оттегляне в международната класация по тенис след загубата на полуфинал на шампионата от сериите АТР500 в Пекин от Рафаел Надал с 3:6, 7:6, 1:6. Хасковлията в продължение на две седмици заемаше рекордното в кариерата си осмо място, само че от идната седмица ще бъде към този момент девети, въпреки и за малко.

Are you kidding us, Grigor Dimitrov????

Wow!

pic.twitter.com/xXFVkJHmH9
— Tennis TV (@TennisTV) October 7, 2017
Григор не можа да отбрани точките си от предходната година в Пекин, когато игра край и надлежно ще се раздели със 120 пункта, като по този начин активът му ще бъде 3455. Така Стан Вавринка с 3540 ще бъде още веднъж номер 8 в света, само че швейцарецът от дълго време разгласи, че няма да играе повече тенис до края на годината и ще се раздели с огромна част от точките си в идващите седмици.

За ранкинга на Димитров ще бъде извънредно значимо присъединяване му в започващия идната седмица “Мастърс” в Шанхай, където е шести подложен и ще почива в първи кръг, а в никакъв случай в кариерата си не е прескачал втори, тъй че на практика може само да надгради актива си за ранглистата на АТР.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР