Григор Димитров ще вземе участие в тенис надпреварата в Санкт

...
Григор Димитров ще вземе участие в тенис надпреварата в Санкт
Коментари Харесай

Григор Димитров ще участва на турнира в Санкт Петербург

Григор Димитров ще вземе присъединяване в тенис конкуренцията в Санкт Петербург, която ще се организира от 12 до 18 октомври 2020 година Това потвърдиха уредниците, публикувайки лист на участниците в конкуренцията.

Той ще се включи в мачовете, които ще се играят на твърди кортове и във зала " Сибур Арена ". Победителят в шампионата ще добави към актива си в международната класация 500 точки.

READY FOR ATP500 ST.PETERSBURG OPEN 2020? PUT SOME IN COMMENTS.
— ATP ST. PETERSBURG OPEN 2020 (@Formula_TX)

За Димитров това ще е късмет да се изкачи нагоре в подреждането, защото преди този момент не е взел участие в конкуренцията в Санкт Петербург.

Организаторите оповестиха, че на кортовете ще забележим още трима тенисисти от топ 10 - Даниил Медведев (шампион от 2019 г.), Стефанос Циципас и Матео Беретини. Участие са удостоверили още Давид Гофен, Андрей Рубльов, Денис Шаповалов, Кевин Андерсън, Карен Хачанов, Стан Вавринка и други.

Димитров сега играе на шампионата в Рим, като съумя да преодолее първия кръг от конкуренцията. По-късно през днешния ден той ще играе на двойки с колегата си Даниел Евънс. Техни противници са Диего Шварцман и Масимо Гонзалес.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР