Григор Димитров ще вземе участие тази седмица в турнира от

...
Григор Димитров ще вземе участие тази седмица в турнира от
Коментари Харесай

Гришо преди завръщането си на корта: Починах си, бях на море и освободих съзнанието си

Григор Димитров ще вземе присъединяване тази седмица в шампионата от ATP 500 във Вашингтон. Това ще е първа демонстрация на първата ни ракета след отпадането на 1/4-финал на Уимбълдън, където позволи проваляне от Роджър Федерер.

Най-добрият ни тенисист започва непосредствено от 2-ия кръг, а противник ще му бъде спечелилият от срещата сред Кайл Едмънд (Великобритания) и Хьон Чун (Южна Корея).

" Радвам се, че се завръщам на корта. Предстоят ни доста вълнуващи седмици. Надявам се да нямам проблем с травми и да покажа най-хубавото от себе си ", стартира Димитров пред формалния уебсайт на конкуренцията.

" Взех си добра отмора. Отидох на море за няколко дни и след това се върнах вкъщи. Мисля, че беше добре за мен - освободих за малко съзнанието си от тениса. Това е значимо. След това се завърнах във фитнеса, а след това и на корта, за навлезеш във форма в подобаващия миг, който е в този момент - при започване на серията шампионати на твърди кортове ", отговори Димитров на въпрос какво е правил след Уимбълдън.

" Очаквам доста от себе си. Мисля, че съм в добра форма, играя добър тенис, върнах се в Топ 10, позитивните неща са доста. Искам да задържа този миг и да надградя върху него. Следващата стъпка, уповавам се, е на корта ", изясни Гришо.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР