Григор Димитров ще участва във второто издание на “Лейвър Къп

...
Григор Димитров ще участва във второто издание на “Лейвър Къп
Коментари Харесай

Григор Димитров в звездния тим на Европа

Григор Димитров ще взе участие във второто издание на “Лейвър Къп ” през септември в Чикаго. Най-добрият български тенисист е поканен към тима на Европа, в който са още суперзвездите Роджър Федерер, Новак Джокович, Александър Зверев и Давид Гофен.

“Нямам самообладание да се причисля към всички тези велики тенисисти и да се надигнем против международния тим в Чикаго. Невероятна чест е, че ще мога да споделя корта с тази група невероятни тенисисти и в това време да бъда в един тим с тях. Вълнувам се, че ще мога да посетя още веднъж Чикаго - един извънредно състезателен град. Сигурен съм, че ще получим сериозна поддръжка, даже и да нямаме домакинско преимущество тази година. “Лейвър Къп ” е неизмеримо съревнование и аз ще дам най-хубавото от себе си, с цел да оказа помощ на тима на Европа да отбрани оценката си от предходната година ”, показа гордият българин в уеб страницата на конкуренцията.

Капитанът на отбора Бьорн Борг не скри задоволството си, че ще разчита на петима играчи, които са измежду първите 11 в ранглистата сега.

Второто издание на “Лейвър Къп ” ще се организира в “Юнайтед сентър ” в Чикаго в интервала 21-23 септември. В миналогодишното съревнование в Прага тимът на Европа се наложи с 15:9 над този на останалия свят.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР