Григор Димитров ще участва на силния АТР 500 турнир в

...
Григор Димитров ще участва на силния АТР 500 турнир в
Коментари Харесай

Григор заедно с Надал, Циципас, Синер и Алкарас в Барселона


Григор Димитров ще взе участие на мощния АТР 500 шампионат в Барселона сред 16 и 24 април. Организаторите оповестиха участниците в конкуренцията, в която ще се включат 12 тенисисти от топ 20.

Очаквано огромната звезда в конкуренцията ще бъде 12-кратният първенец в каталунската столица Рафаел Надал. На кортовете на тенис клуб Барселона ще взе участие и двукратният финалист Стефанос Циципас, а измежду тенисистите от топ 10 личат още имената на Каспър Рууд и Хуберт Хуркач. Сред участниците в 69-ото издание на шампионата са и младите звезди Карлос Алкарас, Яник Синер и Себастиан Корда плюс имена като Денис Шаповалов, Алекс де Минор, Роберто Баутиста Агут и Пабло Кареньо Буста.

За Григор Димитров това ще е шесто присъединяване в града, в който прекара и няколко години като младеж. За последно той бе в Барселона през 2019-а, когато в трети кръг загуби от Николас Джари, а най-хубавото му достижение бе четвъртфиналът през 2018-а.

Участието му значи, че ще имаме опция да забележим Григор в игра в две от четирите седмици на месец април. Неговият сезон на клей ще стартира на Мастърса в Монте Карло, който започва на 10 април, в седмицата преди АТР 500 шампионата в Барселона.

По същото време на конкуренцията в Каталуня ще се организира и АТР 250 шампионата в Белград, на който ще вземат участие Новак Джокович, Доминик Тийм, Гаел Монфис и други.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР