Григор Димитров ще се изправи срещу швейцареца Стан Вавринка и

...
Григор Димитров ще се изправи срещу швейцареца Стан Вавринка и
Коментари Харесай

Отново: Гришо срещу Стан Вавринка в първия кръг на турнира в Синсинати

Григор Димитров ще се изправи против швейцареца Стан Вавринка и в първия кръг на шампионата " Мастърс " в Синсинати. Българинът влезе в схемата след отдръпването от конкуренцията заради травма на Милош Раонич.

Любопитното е, че Григор, който е първенец в Синсинати от 2017 година, игра против Вавринка и в първи кръг в Монреал през тази седмица и загуби с 4:6, 4:6.

Двамата ще се срещнат общо за четвърти път в първи кръг през последните 13 месеца, откакто към този момент играха в тази фаза през предишния сезон на Уимбълдън и US Open, както и тази година в Монреал.

Вавринка води на Григор с 6:4 в директните конфликти, като последните четири мача са на неговата сметка. Последната победа на Димитров обаче е точно в Синсинати - на осминафиналите през 2016 година

Ако Григор този път успее да победи, то ще срещне във втори кръг Николоз Басилашвили или квалификант. Седемкратният първенец Роджър Федерер ще бъде възможен противник в третата фаза, в случай че успее да преодолее Матео Беретини или Хуан Игнасио Лондеро непосредствено във втори кръг.
 Григор Димитров влезе в главната скица в Синсинати
Григор Димитров влезе в главната скица в Синсинати

Милош Раонич отхвърли участие
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР