Григор Димитров ще се изправи срещу Сам Куери във втория

...
Григор Димитров ще се изправи срещу Сам Куери във втория
Коментари Харесай

Григор Димитров играе срещу Сам Куери в сряда вечер

Григор Димитров ще се изправи против Сам Куери във втория кръг на шампионата от категория ATP 250 в Стокхолм. Хасковлията пропусна по право в първия кръг, а през днешния ден американецът Сам Куери си уреди среща на корта с българина, откакто надви със 7:6 (6), 6:4 австрийския квалификант Денис Новак.

В дуела имаше единствено един пробив и той се случи в първия гейм на втория сет, като бе осъществен от 198-сантиметровия американец. В тайбрека на първата част пък имаше единствено един мини-пробив, който пристигна при 7:6 за Куери и разреши на американеца да вземе сета.

Димитров и заемащият 50-о място в международната класация сега Куери са играли три пъти между тях до момента, като най-силният ни тенисист е изгубил единствено сет против мощно сервиращия американец.

Григор, който в този момент е подложен под №2, завоюва първата купа в кариерата си точно на шампионата в шведската столица - през 2013 година.

Междувременно уредниците оповестиха програмата за сряда и от нея излиза наяве, че Григор ще премери сили с Куери в четвъртия мач за деня на централния корт на следващия ден. Двамата ще се появят на корта най-рано в 19,30 часа българско време. Програмата ще бъде открита с мач на двойки от 13,00 часа, а след това следват два дуела на сингъл, преди да пристигна време за срещата на хасковлията.
 Григор Димитров още една седмица е №27 в света
Григор Димитров още една седмица е №27 в света

Най-добрият български тенисист ще взе участие в ATP 250 в Стокхолм
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР