Григор Димитров ще излезе за втория си мач от първия

...
Григор Димитров ще излезе за втория си мач от първия
Коментари Харесай

Григор Димитров отново на корта в сряда сутрин

Григор Димитров ще излезе за втория си мач от първия за 2019 година шампионат от Големия шлем - Откритото състезание на Австралия, в сряда заран (16 януари). След като в първия кръг се оправи със сръбския деец Янко Типсаревич, след ден той ще срещне на корт номер 3 в Мелбърн 93-ия в света Пабло Куевас .

Мачът сред двамата е четвърти на корта и се чака да стартира след 9:30 ч. българско време .

Това ще бъде четвърта среща за Димитров и Куевас. Българинът има 2 победи в мачовете до в този момент. За последно двамата играха един против различен на осминафинал в Сидни, а Григор победи със 7:6(2), 6:4.

Куевас е на 33 години и е спечелил 6 трофеи на сингъл в кариерата си от шампионати на АТР. Най-големият му триумф обаче идва в партньорство с перуанеца Луис Орна, с който през 2008 година печелят Откритото състезание на Франция при двойките.

При победа в сряда Димитров ще се изправи в третия кръг на шампионата против италианеца Томас Фабиано или американеца Рейли Опелка.

Българинът би трябвало да пази точките от миналогодишния си четвъртфинал в Мелбърн, в случай че не желае да запише нов спад в международната класация. В момента той е на 21-ва позиция.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР