Григор Димитров ще играе с чилийския лъки лузър Николас Хари

...
Григор Димитров ще играе с чилийския лъки лузър Николас Хари
Коментари Харесай

Григор Димитров - Николас Хари

Григор Димитров ще играе с чилийския " лъки неудачник " Николас Хари на осминафинал в Барселона. Българинът към този момент завоюва един мач на шампионата от ATP 500 в каталунската столица - против локалния любим Фернандо Вердаско.

Хари към този момент изигра 4 мача в Барселона, два от които с Марсел Гранойерс (Испания). Чилиецът, който сега е №81 в ранглистата на ATP, започва от квалификациите. В събота Николас се наложи над представителя на Тайпе Чун Хин Цен с 6-4, 3-6, 7-6(5). В неделя той преклони глава пред Гранойерс след 6-7(3), 7-5, 6-4. След отказването на корееца Хьон Чун, Хари беше поканен да го размени и по подигравка на ориста трябваше още веднъж да играе с Гранойерс.
 Кристиан Гарин изненада Денис Шаповалов в последния мач от втория кръг в Барселона
Кристиан Гарин изненада Денис Шаповалов в последния мач от втория кръг в Барселона

Общо 8 непоставени тенисисти не престават в Топ 16

Този път Николас излезе победител след 7-5, 4-6, 6-4. Очакванията, че ще бъде елементарно прегазен от №3 Александър Зверев не се оправдаха. Германецът завоюва първия сет с 6-3, само че по-късно Хари се закачи в мача в края на втората част след 7-5. В трагичния тайбрек той се наложи със 7-5 и се класира за осминафинал на Barcelona Open.

Григор Димитров е любимец на букмейкърите с коефициенти 1.60 против 3.00. Вчерашната му игра против Фернандо Вердаско дава мотив за оптимизъм. Победителят ще срещне на следващия ден Даниил Медведев (Русия).
Сортирай

преди 12 секунди

В Барселона вали слаб дъжд и двамата стоят на столовете с чадъри над главите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР