Григор Димитров се завърна в България след края на състезателния

...
Григор Димитров се завърна в България след края на състезателния
Коментари Харесай

Григор Димитров пред bTV: Гордея се, че на всеки турнир има български знамена

Григор Димитров се завърна в България след края на спортния сезон и разгласи, че ще играе като капитан на тима ни в идния шампионат ATP Къп в Австралия.

България получава правото да взе участие в новата конкуренция точно поради положителното класиране на първата ни ракета в ранглистата през годината.
Григор Димитров ще играе за България на ATP Къп (ВИДЕО) "С Щепанек не можах да намеря вярната форма ", сподели българският тенисист
Димитров даде извънредно изявление пред Антон Хекимян, в което направи равносметка на миналия сезон: " Имам положителни достижения досега, само че мисля, че мога доста повече. Тази година се контузих първоначално, което не беше добре за мен, само че това е спортът. Когато си вътре е доста мъчно да погледнеш извън, по тази причина задавам въпроси на хората към мен, на околните ми, с цел да знам по какъв начин ме виждат ", сподели някогашния номер 3 в света.

" Когато лежах в болница и бях 4-5 седмици встрани, имах моменти на негативизъм. Дори при най-позитивните хора има моменти на негативизъм. Тяхната мощ е, че намират позитивизъм в този негативизъм. Събуждаш се и започваш отначало ", безапелационен е тенисистът.

Относно известния в България израз: " Мачкаш, Гришо! ", той разяснява с усмивка: " Понякога ми става доста прелестно да го чуя, изключително когато съм на другата част на света. Интересно е и доста го правя оценка. На всеки шампионат има български флагове, което ме прави пъклен горделив ", сподели още Димитров.

Гледайте цялото изявление в понеделник (11 ноември) в предаването " Тази заран " по bTV.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР