Григор Димитров се завърна победоносно на корта. Българинът прие да

...
Григор Димитров се завърна победоносно на корта. Българинът прие да
Коментари Харесай

В зрелищно тенис шоу: Григор срази Щруф и стартира победоносно на UTS!

Григор Димитров се завърна победоносно на корта. Българинът одобри да взе участие на демонстративното събитие на UTS във Франкфурт, заменяйки Даниил Медведев и се възползва по най-възможен метод от опцията,надигравайки Ян- Ленард Щруф с крайното 14-17 18-11 17-9 14-13 и по този метод оглави краткотрайно група " A ".

Началото на мача не беше по никакъв начин позитивно за българина, който имаше съществени компликации да се оправи с началния удар на своя конкурент, което разреши на Щруф да натрупа ранен задатък, който Григор не можа да заличи до края на четвъртината.

Следващата част протече напълно под диктовката на първата ни ракета, чийто тенис беше оптимално нападателен, а германецът нямаше отговор за офанзивите от страна на родния ни представител и имахме паритет в общия резултат.

Картината не се промени през третата четвъртина, в която Гришо продължи да постанова доста високо движение на игра, до момента в който Щруф правеше доста неточности в разиграванията от дъното на корта и още веднъж българинът нямаше никакви проблеми да запише втора поредна четвъртина на сметката си.

Четвъртата част беше най-оспорваната в дуела, като двамата играчи вървяха точка за точка от самото начало, само че нашият съотечественик завоюва последното уверено разиграване и се поздрави със подобаващ успех в срещата.

Беноа Пер пък надделя Каспър с 3:1 елементи в другия мач от групата, а през днешния ден ще стане ясно кои двама тенисисти от потока ще продължат към 1/2-финалите.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР