Григор Димитров се завърна на корта със загуба. Най-добрият ни

...
Григор Димитров се завърна на корта със загуба. Най-добрият ни
Коментари Харесай

Григор Димитров претърпя поражение при завръщането си на корта

Григор Димитров се завърна на корта със загуба. Най-добрият ни тенисист отстъпи с 0:4 сета на французина Ришар Гаске в първия си мач от демонстративния шампионат Ultimate Tennis Showdown в Ница.

Представителят на домакините се наложи с 15:10, 13:10, 14:11 и 18:10 в обособените елементи.

Надпреварата, провеждаща се на кортовете на Патрик Муратоглу - някогашен треньор на Димитров, е известна с ексцентричния си формат - мачове, разграничени на 10-минутни четвъртини, като победител става осъществилиятт повече точки след приключването на времето. При тъждество 2:2 в четвъртините, изходът от конфликта се взема решение в пета част, в която печели отбелязалият две следващи точки.

Dream start for The Virtuoso.@richardgasquet1 started UTS2 with a bang. The sealed a 4-0 win against #UTShowdown debutant @GrigorDimitrovpic.twitter.com/i6UwOIMCAw
— UTS | Ultimate Tennis Showdown (@UTShowdown) July 25, 2020

Утре, по същото време, най-хубавият ни тенисист се изправя против Фелисиано Лопес (Испания) във втория си мач от Ultimate Tennis Showdown.

Срещата с Гаске пристигна по-малко от две седмици откакто Григор се възвърне от COVID-19, с който се болести по време на проведения от Новак Джокович Adria Tour в Задар (Хърватия). Там, както и преди този момент в Белград, Димитров игра мачове в смален формат до 4 гейма.

За последно първата ни ракета излезе в формален дуел на 29 февруари, когато загуби с 0:2 сета (3:6, 2:6) от Рафаел Надал в полуфиналите на шампионата в Акапулко.
Григор Димитров като Йордан Йовчев Тенисистът наподобява в страхотна форма преди завръщането си на корта
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР