Григор Димитров се справи с първото си изпитание на “Ролан

...
Григор Димитров се справи с първото си изпитание на “Ролан
Коментари Харесай

Григор след победата: Не е приятно да се сменя противникът в последния момент

Григор Димитров се оправи с първото си тестване на “Ролан Гарос” тази година - 6:1, 6:4, 7:6(1) против малко познатия в международния тенис тур египтянин Мохамед Сафуат. В последния миг той получи право да излезе на корта като “щастлив губещ”, тъй като Виктор Троицки се отхвърли заради травма на кръста.

Grigor #Dimitrov opens his #RG18 campaign with a 6-1 6-4 7-6 victory! pic.twitter.com/i77bIGt4WX
— hbopinions (@hbopinions) May 27, 2018
“Не беше елементарно да се настроя за нов противник, тъй като се бях квалифициран за различен. Отдвана не съм го виждал, познавах го от мачовете при юношите. Не е прелестно да се нагаждаш в последния миг, постоянно е мъчно в първите мачове от “Шлема”. Но времето беше положително и се надявам да се усъвършенствам от ден на ден. Не съм привикнал да играя в неделя, в случай че не е край. Най-важното е да се адаптираш, тъй като има доста променливи фактори - дори изменен противник през днешния ден. Атмосферата беше отлична, имаше много хора на корта и не мога да се окайвам, тъй като всичко мина добре за мен. Надявам се да играя още по-силно в идващите мачове”, сподели Григор незабавно след мача.

.@GrigorDimitrov sees off lucky loser #Safwat 6-1 6-4 7-6(1) to move into the Roland Garros second round. #RG18 pic.twitter.com/A8QTBn0MtE
— Live Tennis (@livetennis) May 27, 2018
Следващият конкурент на Димитров ще бъде Джаред Доналдсон или Николас Джари.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР