Григор Димитров се смъкна с едно място в световната ранглистаГригор

...
Григор Димитров се смъкна с едно място в световната ранглистаГригор
Коментари Харесай

Григор Димитров се смъкна с едно място в световната ранглиста

Григор Димитров се смъкна с едно място в международната класация
Григор Димитров загуби една позиция в международната класация на АТР и от тази седмица към този момент е номер 8. Българският тенисист е преместен от австриеца Доминик Тийм, който през вчерашния ден победи с купата в Санкт Петербург и добави нови точки към актива си.

Димитров има 3755 точки на сметката си, до момента в който след триумфа си в съветския град Тийм към този момент е с 3825. В топ 10 на ранглистата няма други разбърквания, като Рафаел Надал продължава да е лидер, следван от Роджър Федерер и Новак Джокович. В конкуренцията за Лондон обстановката за Димитров е сериозна, като за момента той заема 17-то място с 1700 точки, а осмият Кевин Андерсън има 3450 точки, извоювани от началото на година. Това значи, че Григор би трябвало да се показа доста мощно на оставащите шампионати през октомври, в случай че желае да има късмет да пази купата си от Финалите на международния тур от предходната година. За шампионата в Лондон места към този момент си осигуриха Надал, Джокович и Федерер, а с доста положителни шансове са още Хуан Мартин дел Потро и Александър Зверев. Перспектвитите пред Марин Чилич, Доминик Тийм и Кевин Андерсън също наподобяват положителни все още.

При дамите първата ракета на България Виктория Томова се изкачи с две места в ранглистата на WTA и към този момент заема 163-та позиция с 366 точки. Изабелла Шиникова напредна с 4 позиции до №267. Най-голям напредък има Александрина Найденова, която се изкачи с 51 места до №491. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР