Григор Димитров се представи повече от успешно на Откритото първенство

...
Григор Димитров се представи повече от успешно на Откритото първенство
Коментари Харесай

Григор Димитров на среща с Дявола, който носи Прада

Григор Димитров се показа повече от сполучливо на Откритото състезание на Съединени американски щати. Той доближи до полуфиналите на последния за годината шампионат от Големия шлем за първи път в кариерата си, а по пътя към последните мачове съумя да победи някогашния номер 1 в света Роджър Федерер.

Сега е време за заслужена отмора и положително превозване, преди тенисистът да се насочи към Азия за идващите шампионати! При това в много приятна и забавна компания.

Григор изгледа ревюто на известния дизайнер Том Форд - част от Седмицата на модата в Ню Йорк. Негова дама за вечерта беше Ана Уинтур - една от най-влиятелните дами в света. Той не пропусна да се похвали с приятната компания и написа под фотографията " Най-добрата среща ".
View this post on Instagram
Best date ever!

A post shared by Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) on Sep 10, 2019 at 10:56pm PDT

69-годишната дама е основен редактор на списание " Вог ", определяно за " стилната Библия ". Тя е индивидът, който има последна дума, що се отнася до трендовете в облеклото по целия свят. Ана заема тази позиция от 1988 година, а познанствата със стотици звезди я вършат една от най-влиятелните дами в света. През 2018 година авторитетното издание " Форбс " я подрежда на 48 място в тази своя ранглиста.

Ана има безподобен жанр, а тъмните очила са неизменима част от аксесоарите, с които си служи. За фотосите с Димитров обаче ги беше махнала.

Тя е в основата на облика на Миранда Пресли - основната редакторка в книгата " Дяволът носи " Прада ". В екранизацията на романа на някогашната асистенка Лорън Уайзбъргъб, в ролята на Анна влиза именитата Мерил Стрийп. Продукцията прави доход от близо 327 млн. $.

Наскоро Уинтур си сътрудничи с друга звезда на тениса - Серина Уилямс. Двете, дружно с певицата Лейди Гага, бяха домакини на годишния бал в хотел " Метрополитън " в Ню Йорк, който се отличава с искра и чудатост.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР