Григор Димитров се насочва към поредното си голямо изпитание. Българинът

...
Григор Димитров се насочва към поредното си голямо изпитание. Българинът
Коментари Харесай

Григор Димитров се хвърля в опит да спре лошата серия срещу Вавринка

Григор Димитров се насочва към следващото си огромно тестване. Българинът се изправя против Стан Вавринка в търсене на победа, която да му послужи за основа за връщане на увереността и позициите му.

Двамата ще се срещнат в дуел от първия кръг на шампионата от сериите " Мастърс " в Синсинати. Мачът е първи на централния корт и ще стартира в 18.00 часа българско време.

За Димитров моментът е тежък, като той е изгубил пет от последните си шест мача, което докара до излизането му от първите 70 в света.

Освен това той е в серия от четири следващи загуби против Вавринка. Последната от тях пристигна преди седмица в мастърса в Монреал.

Димитров и Вавринка са играли общо 10 пъти между тях, като българинът има четири победи (също поредни сред 2014 и 2016 г.).

Турнирът в Синсинати е един от тези, които носят положителни мемоари за Димитров. През 2017 година той стана първенец, като това е и единствената му купа в шампионат от сериите " Мастърс " досега. Миналия сезон българският тенисист отпадна в осминафиналите след позволен поврат против Новак Джокович.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР