Григор Димитров се класира за полуфиналите на турнира по тенис

...
Григор Димитров се класира за полуфиналите на турнира по тенис
Коментари Харесай

Григор Димитров се класира за полуфиналите на турнира по тенис в Китай

Григор Димитров се класира за полуфиналите на шампионата по тенис на твърди кортове в Чънду (Китай) с награден фонд от 1 152 805 $. Поставеният под номер 3 българин в профил Кристофър О`Конъл след 6:4, 6:1 за час и 25 минути.

" Щастлив съм. Дълго чаках, тъй като предните мачове бяха много дълги. Познавам играта на О`Конъл и се надявам да се представям още по-силно. Двубоят против Александър Зверев ще бъде напълно естествен. Играли сме дружно, познаваме се чудесно. Ще бъда доста удовлетворен, в случай че съумея да го победя ", съобщи Григор Димитров незабавно след успеха си на четвъртфиналите в Чънду.

Следващият противник на българина е водачът в главната скица Александър Зверев (Германия), който по-рано през днешния ден отстрани сърбина Миомир Кецманович в три сета - 5:7, 7:5, 6:2.

Григор Димитров се класира за четвърти полуфинал през 2023 година. Хасковлията има шест провали в седем дуела против Зверев. За последно двамата играха в третия кръг на Откритото състезание на Съединени американски щати в самото начало на септември. Тогава немският представител победи в четири елементи.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР