Григор Димитров се класира за 1/4-финал на US Open за

...
Григор Димитров се класира за 1/4-финал на US Open за
Коментари Харесай

Григор Димитров: Бях концентриран през целия двубой, неутрализирах всичко

Григор Димитров се класира за 1/4-финал на US Open за първи път в своята кариера. Той игра прелестно в мача си с австралийския гений Алекс де Минор и ще срещне Роджър Федерер.
 Григор Димитров победи Алекс де Минор и е на 1/4-финал на US Open 2019
Гришо продължава да лети в Съединени американски щати! Чака ни шоу Димитров - Федерер на 1/4-финал

Отличен мач за хасковлията, който ще срещне Роджър Федерер във вторник

Ето какво показа българина пред Sportal.bg след блестящия си триумф:

" Все някой ден трябваше нещата да се извърнат. Останах правилен на себе си, продължавах да се боря всеки един ден. Наистина имаше доста неприятни дни. Трябваше да върша извършения и тренировки, които изобщо не желаех. Изискваше някои жертви. Знам пътя, само че някой път би трябвало да започнеш отначало. Няма смисъл да се връщаме обратно, това е към този момент зад нас.

Не одобрявам нищо за даденост. Работих доста последните седмици. Тенисът е подобен. Никога не знаеш, по кое време шансът ще ти се усмихне. Трябва просто да се възползваш, когато се открие опция.
 Всички резултати от US Open 2019 Обновена
Всички резултати от US Open 2019

Григор Димитров е на 1/4-финал след победи против Андреас Сепи, Камил Майхжак и Алекс де Минор и отричане на Борна Чорич

Във значимите точки сервирах добре, движех се добре по корта. Успях да обезвреждам всичко, което той опита. Бях на равнище във значимите моменти, бях съсредоточен през целия дуел.

Толкова доста фактори има, когато влезнеш в един подобен огромен мач. Той е играл доста пъти на това равнище, само че и аз към този момент имам много опит. Не желая нещата всякога да приключват по този метод, тъй че се надявам да се възползвам от опциите си ", показа Григор Димитров.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР