Григор Димитров се изправя срещу руснака Андрей Рубльов в мач

...
Григор Димитров се изправя срещу руснака Андрей Рубльов в мач
Коментари Харесай

Григор Димитров - Андрей Рубльов

Григор Димитров се изправя против руснака Андрей Рубльов в мач от третия кръг на Australian Open. Третият в света се е изправял един път против 20-годишния си противник. Това се случи на US Open предходната година и тогава изненадващо Рубльов завоюва в три сета.

Най-добрият български тенисист ще би трябвало да се оправя с невероятни горещини. Малко преди да стартира неговия мач температурите в Мелбърн доближиха 40 градуса, а е допустимо и да се покачат.

След отличното начало и трисетовата победа над Давид Новак на Григор му се наложи да играе пет сета, като стигна до трагичен триумф над американеца Макензи Макдоналд. Полуфиналистът от предишния сезон ще се опита да вземе реванш за загубата от Рубльов в Ню Йорк, когато имаше съществени проблеми със сервиса на руснака.

Роденият в Москва тенисист е 32-и в международната класация и това е второто му присъединяване в Мелбърн, като предишния сезон отпадна във втория кръг. Той изигра два тежки мача от началото на шампионата, като на старта в профил ветерана Давид Ферер след пет сета, а по-късно победи Маркос Багдатис в четири.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР