Григор Димитров се изправя срещу Миша Зверев от Германия в

...
Григор Димитров се изправя срещу Миша Зверев от Германия в
Коментари Харесай

Григор Димитров среща Миша Зверев в опит да стигне до седмия си полуфинал за 2017 г.

Григор Димитров се изправя против Миша Зверев от Германия в опит да се класира за седмия си полуфинал през 2017 година Двамата се срещат в мач от четвъртфиналите на шампионата от сериите " АТП 250 " в Стокхолм, където българският тенисист преследва втора купа.

Мачът е трети на централния корт и ще стартира към 16.30-17.00 ч. Програмата започва със конфликт от шампионата на двойки - Александър Пея и Бруно Соареш против Оливер Марах и Анте Павич. След тях на корта най-рано в 14.30 ч. излизат Джак Сок и Фабио Фонини.

Димитров и Зверев ще се срещнат за трети път. Българинът има две победи в досегашните им два дуела, като и двата бяха през 2017 година Първата беше в първия кръг на шампионата в Ротердам (6:7 (4), 6:2, 6:4), а втората - във втория кръг на мастърса в Канада (6:3, 3:6, 6:3).

Победителят от четвъртия им конфликт ще се изправи в полуфиналите против Сок или Фонини. Другият полуфинал ще бъде избран от дуелите Хуан Мартин дел Потро против Юичи Сугита и Кевин Андерсън против Фернандо Вердаско.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Мачовете на Григор Димитров (728)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР