Григор Димитров съвсем скоро ще поеме към Калифорния, където ще

...
Григор Димитров съвсем скоро ще поеме към Калифорния, където ще
Коментари Харесай

В навечерието на ИУ: Григор ще се включи в благотворително тенис шоу заедно с Пинк

Григор Димитров напълно скоро ще поеме към Калифорния, където ще вземе присъединяване на Мастърса в Индиън Уелс, който ще се организира сред 8 и 19 март. Българинът нямаше по никакъв начин положителни обичаи на въпросния шампионат, само че всичко се промени през миналите два сезона, когато доближи до надлежно полуфиналите и четвъртфиналите в надпреварата, а първата ни ракета несъмнено има защо да се усеща убеден, че още веднъж ще се показа на равнище, имайки поради мощното му начало през 2023-та.

Изглежда обаче, че ще забележим Димитров в деяние още по-рано от това, тъй като той е декларирал присъединяване в благотворителното шоу " Desert Smash ", което ще се организира на 7-ми март в град Ла Кинта. Това ще бъде 19-тото поред издание на демонстративното събитие, където обичайно световете на тениса и Холивуд се преплитат в едно.

Тази година събраните средства ще отидат за фондацията " Playing for Change ", която ръководи 17 музикални стратегии по целия свят и дава опция за развиване в сектора на млади реализатори, които занапред вършат първите си стъпки на сцената.

Традиционно събитието минава с присъединяване на голям брой звезди, като тази година поп иконата Пинк ще бъде част от зрелището и ще забележим по какъв начин самата тя се оправя с ракета в ръка. Програмата ще се състои от един мъжки и един женски дуел на сингъл, както и два конфликта на двойки, в които експерти ще обединят сили с известни лица от други сфери.

Засега присъединяване с изключение на Григор са удостоверили още Каспър Рууд, Франсис Тиафо, Виктория Азаренка, Марта Костюк и Ришар Гаске.

We`re thrilled to announce Pro Staff Ambassador and Current World no. 25, to join our star studded Desert Smash lineup! Tickets still available at
— Desert Smash (@DesertSmash)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР