Григор Димитров също потвърди официално, че няма да участва на

...
Григор Димитров също потвърди официално, че няма да участва на
Коментари Харесай

Григор: Боря се, за да се възстановя скоро

Григор Димитров също удостовери публично, че няма да взе участие на Мастърса в Шанхай през идната седмица. Българинът има контузия в глезена и към момента няма информация по кое време ще е още веднъж на корта.

За последно първата ни ракета игра в Пекин, където във втори кръг отпадна от Душан Лайович, а малко по-късно разгласи и неприятните вести за физическото си положение.

Димитров употребява обществените мрежи, с цел да заяви, че прави всичко по силите си, с цел да се възвърне скоро, извини се на почитателите и показа фотография, на която група азиатски почитатели са опънали банер, на който написа: „ Обичаме те и те поддържаме, Григор “

„ Съжалявам, че няма да мога да видя почитателите си на Shanghai Rolex Masters. Боря се крепко, с цел да се възстановя скоро. Благодаря за любовта и поддръжката в Пекин “, написа Григор, представен от " Тенис Кафе ".

Припомняме, че по-рано през сезона Димитров още веднъж имаше проблеми с глезена, откакто го изкълчи  по време на подготовка в Синсинати и му се наложи незабавно след случая да напусне корта.

В Синсинати Димитров въпреки всичко игра, само че не съумя да отбрани купата си от предишния сезон, когато за първи път в кариерата си победи на Мастърс конкуренция.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР